Judith

Ontwarren, doorgronden, verbinden en verbeteren met een pragmatische, open, mensgerichte aanpak.

Passie en drijfveren

Streven naar een goed ingerichte organisatie, met de juiste mensen op de juiste plekken en functionerende mechanismes is wat mij drijft. Want daarmee creëer je een omgeving waarin mensen het optimale uit zichzelf en elkaar kunnen halen om een goed bedrijfsresultaat neer te zetten en waarin ze vooral met plezier te werken. Dit levert hen een sterk gevoel van toegevoegde waarde op waardoor ze in hun kracht staan en genieten van hun werk. Want dat drijft mij: zorgen dat mensen in hun werk op een juiste plek zitten, want het leven is te kort om een baan of taak te hebben waarbij je niet in je kracht zit. 

Ik schep er plezier in om worstelende bedrijven te helpen met ontwarren van ontstane chaos en om toe te werken naar verbeteringen. Ik vind het leuk om met individuen te kijken waar zij het beste op hun plaats zijn en om ze te helpen verbeteren, waarbij mijn aanpak betrokken, direct en pragmatisch is. In chaotische tijden breng ik rust en richting.

Achtergrond en ervaring

Ik heb een universitaire opleiding tot psycholoog afgerond en daarna zo’n 20 jaar ervaring opgedaan, vooral binnen commerciële organisaties. Een groot deel hiervan in leidinggevende en directiefuncties, zowel binnen internationale beursgenoteerde bedrijven als een kleinere B2B omgeving.

In meerdere functies heb ik organisaties of teams door verandertrajecten geloodst, vaak in uitdagende markten onder druk van commercieel resultaat.

In 2015 heb ik besloten mijn ervaring in te gaan zetten vanuit een zelfstandige rol, om bedrijven te gaan helpen een steviger fundament te bouwen binnen hun organisatie. Ik doe dit met veel plezier en geniet van de toegevoegde waarde die ik kan leveren aan zowel de organisatie als de mensen en sta duidelijk in mijn kracht.

Expertise Judith

Advies en interimmanagement m.b.t. organisatie verbetering – Management en directiecoaching – Organisatiescan – Business modelling – Propositiebepaling – Businesscoaching – Verandermanagement – Bedrijfsopvolging – Cultuurverandering