Nicole

Ontwapenen, confronteren, empathie, in beweging brengen en verbindingen leggen 

Drijfveren / Passie

Mijn drijfveer en passie is om iemands kwaliteiten en mogelijkheden naar boven te halen door iemand weer bij zijn eigen essentie te brengen. Dat doe ik door mensen weer de eigen bewegingen te laten volgen en erachter te komen wie ze zijn. Mijn passie is het om iemand de eenvoud van het leven weer te laten ontdekken, zodat hij of zij weer gaat leven in plaats van overleven. Ook vind ik het mooi om te zien als mensen zich bewust worden van wat ze voelen en denken, zodat ze dat meer in balans kunnen krijgen. 

Achtergrond en ervaring

Vanaf 1999 ben ik werkzaam als bedrijfsmaatschappelijk werker, vertrouwenspersoon en mediator bij verschillende grote bedrijven. Dit doe ik nog steeds met veel plezier maar ik merkte dat ik de aanpak soms wat oppervlakkig vond; te veel gericht op cognitieve begeleiding. Ik miste iets. Na een zoektocht naar wat ik dan miste, ben ik in 2008 begonnen met de opleiding voor  haptotherapie. 

In de haptotherapie vond ik de holistische benadering die ik zocht. De mens is meer dan alleen wat hij denkt. Het lichaam zegt namelijk veel over hoe het met iemand gaat, het spreekt altijd de waarheid. Ook de visie op het leven in het NU wordt daarin benadrukt, wat bij veel mensen die vanuit het hoofd leven een lastige klus is. Daarnaast blijf ik me steeds verder verdiepen en ontwikkelen in het vak haptotherapie, maar ook in familie- en organisatie-opstellingen en conflictbemiddeling. 

Nicole’s expertise

Coaching – executive coaching – counseling – teamcoaching – reïntegratie – EMDR – traumatherapie – systemische coaching – systeemopstellingen – conflictcoaching – haptotherapie