Assessments loopbaan
Aanleiding

U of uw medewerker vraagt zich af welke functie of loopbaanstap het meest passend is bij ambitie, talenten en drijfveren, met behulp van assessments loopbaan.

Een Loopbaanassessment bij HRMconsultants wordt ingezet om drijfveren, loopbaanwaarden, motivatoren in kaart te brengen, naast talenten en aandachtspunten.

Inhoud

Een loopbaan assessment van HRMconsultants biedt inzicht in talent en drijfveren van uw medewerker, met inzet van valide en betrouwbaar psychologisch testmateriaal (een loopbaanscan) en een loopbaaninterview. Loopbaanwaarden en motivatoren worden onderzocht. Indien wenselijk kan een aantal loopbaangesprekken gekoppeld worden aan het assessment. HRMconsultants biedt maatwerk die op uw situatie is afgestemd. In de rapportage na afloop worden bevindingen vertaald naar zoekrichtingen.

 

Programma
  • Diepte-interview bij aanvang van de assessment dag.
  • Inzet van valide en betrouwbaar testmateriaal: intelligentieonderzoek en een uitgebreide loopbaanscan.
  • Terugkoppeling einde dag met de deelnemer.
  • In de rapportage wordt een aantal zoekrichtingen benoemd, passend bij het profiel van de kandidaat. 

 

Rapportage

Na afloop van het assessment (en binnen 5 werkdagen) ontvangt de deelnemer een rapportage, waarin de bevindingen worden teruggekoppeld. De regels van het NIP zijn in deze leidend. Wanneer de deelnemer toestemming heeft gegeven om de resultaten te delen met de opdrachtgever worden deze doorgestuurd.

 

Locatie

In overleg met de opdrachtgever wordt de locatie bepaald.

Meer weten over assessments loopbaan?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.