Partners in recruitment & assessments

HRM Consultants werkt samen met 3 specialisten, die gezamenlijk vrijwel de gehele arbeidsmarkt in Nederland bewerken. Voor loopbaankandidaten betekent dit dat zij gebruik kunnen maken van deze netwerken.

Brabant: office, management en logistiek (tot € 80.000)

Dé specialist in het werven en selecteren van office en management personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau. Maar ook een naam die aangeeft dat we meer doen dan alleen recruiten. Wij zetten dát stapje meer en bieden daarmee een SQALA aan mogelijkheden. Met passie voor het vak en ruim 25  jaar ervaring zijn wij de specialist op het gebied van recruitment en meer. Dynamisch, verfrissend, kundig, helder en persoonlijk gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van de juiste kandidaat en de juiste baan.

Landelijk, Industrie (vanaf € 80.000)

Habilis beschikt over Executive Search-professionals die zich door uitgebreide ervaring in de branche gespecialiseerd hebben in een van de volgende disciplines: Productie en Techniek, Marketing, Sales en Communicatie, HRM, Inkoop en Logistiek, Banking & Finance. Habilis richt zich op kandidaten met een afgeronde HBO- of universitaire opleiding en minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring. Habilis bemiddelt getalenteerde, gedreven mensen. Specialisten op medior en senior niveau en mensen met brede ervaring op directie-en managementposities.

Landelijk en Internationaal v.a. € 35.000 profit en non-profit

Landelijk en Internationaal v.a. € 35.000 profit en non-profit Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs. Wij zijn marktleider in het Verenigd Koninkrijk en Asia Pacific en één van de marktleiders in Europa en Latijns-Amerika. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en wij dekken hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences. Onze mensen plaatsen de juiste personen in de juiste baan.