HR interim

Soms heeft uw organisatie tijdelijke versterking nodig voor HR-vraagstukken. Dat kan gaan om een kortdurend en afgebakend HR-project waar bijzondere kennis of ervaring voor nodig is en ook om een wat langere periode waarin behoefte is aan specifieke managementondersteuning in HR. Vaak wilt u dat dan de juiste capaciteit direct beschikbaar is om te realiseren wat er op dat moment moet gebeuren. Een HR-interim professional van HRM Consultants biedt dan de oplossing.

HRinterim

Onze HR-interim professionals zijn in staat om een snel en gedegen beeld te vormen van de vraag en vaak direct aan de slag te gaan. Vanuit hun jarenlange kennis en expertise in de breedte van HR brengen zij uw HR-vraag tot een goed resultaat. Of het nou gaat om het maken van een praktische HR-strategie, het tijdelijk aansturen van uw HR-afdeling of het opleveren van een innovatief HR-instrument.

Een onafhankelijke HR-deskundige nodig? Neem contact op en wij presenteren de interim professional met een succesvol trackrecord dat één op één aansluit bij uw vraag.

Meer weten over HR interim?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.