Jesse

Open, doortastend, daadkrachtig, warm, enthousiast, congruent, authentiek, structuur 

Drijfveren / Passie

Mijn passie is dat ieder zijn of haar essentie kan vinden, door op alle eigenschappen, krachten en ontwikkelpunten te reflecteren. Ik draag graag bij aan groei waardoor men vanuit eigen passie en kracht succesvol kan zijn. Ik wil tijdens mijn training en coaching uitdragen dat je vanuit je hart kunt communiceren én leven. Belangrijk daarvoor is om alle aspecten van jezelf te leren kennen en accepteren, ook de minder leuke kanten. 

De samenwerking tussen lichaam en geest is daarvoor wat mij betreft essentieel. 

Achtergrond en ervaring

Gestart als fysiotherapeut, bedrijfsfysiotherapeut en fysio-instructor, was ik al bezig met begeleiding van bewustwording. Groepstrainingen en groepsprocessen zijn altijd onderdeel geweest van mijn werkervaring. Als internationaal NLP trainer pas ik deze ervaring nu nog steeds toe op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap van mensen. Vanuit mijn holistische kijk zie ik dat het mentaal-emotionele deel van mensen erg belangrijk is in relatie tot ook fysieke klachten. Met die passie voor het geheel van ons mens-zijn heb ik meerdere opleidingen gedaan om me naast het fysieke aspect te specialiseren in het begeleiden van de mens in totaal. 

Sessies individueel en groepsgewijs met behulp van systemisch werk, lichaamswerk en NLP zijn praktisch ingericht. Het accent ligt niet op het uitwisselen van informatie door gesprekken, maar op oefeningen die beweging en veranderingen op alle niveaus teweeg brengen: het niveau van gedrag, capaciteiten en overtuigingen en ook op dieperliggende niveaus: identiteit en missie. 

Jesse’s expertise

Coaching – persoonlijke ontwikkeling – executive coaching – managementcoaching –  teamcoaching – conflictcoaching – leiderschapscoaching – counseling – systemische coaching – systeemopstellingen