Het team

Met een vast team van 18 coaches en een aantal gespecialiseerde samenwerkingspartners is HRMconsultants landelijk partner in ontwikkel- en loopbaanvragen voor zowel multinationals, (non-)profit organisaties als MKB. De meeste coaches hebben een wetenschappelijke achtergrond en zijn altijd in ontwikkeling door zelfreflectie en/ of opleidingen. Wij hebben allemaal ruime ervaring, de meesten zowel in HR of management, organisatieadvies als in coaching.

Wij doen waar we goed in zijn, vanuit de passie om organisaties en mensen te laten bewegen naar de gewenste situatie. We begeleiden mensen zodat zij (weer) in hun kracht komen en dit gaat veel verder dan de werksituatie. Hierbij werken we met concrete doelen en zichtbaar en meetbaar resultaat.

We hebben oog voor hetgeen zichtbaar en minder zichtbaar is. Het oog staat voor zien, scherp zien. We openen ogen, we zien wat er is, we zien u zoals u bent en we zien u zoals u kunt zijn.

 

Onze coaches maken het verschil

Dat begint al bij de vraag. Een vraag van een cliënt of organisatie wordt op de juiste manier vertaald naar het doel waar alle betrokkenen achter staan. Een gezamenlijk vertrekpunt is nodig om meetbaar succes te bereiken.

Elke coach heeft een andere achtergrond, verschillende expertises en een eigen benadering. Wij coachen zeer verschillende mensen met uiteenlopende vragen. We werken samen en mét de cliënt aan de beste vorm van coaching die tot het hoogst mogelijke resultaat leidt.

Gezamenlijk delen we onze passie voor mensen en persoonlijke ontwikkeling. Coaching is een vak, waarbij de coach nooit is uitgeleerd. Daarom doen we veel aan intervisie, bij– en nascholing en wordt elk traject geëvalueerd.

Gezamenlijk delen we ons professionele DNA: passie voor mens en organisatie, gedreven, authentiek, direct, no-nonsense, werkelijk betrokken en gefocust op het resultaat.