Jürgen
Individuele coaching – Teamontwikkeling Leiderschapstraining – Agressieregulatietraining RedTeaming op samenwerking, leiderschap en grensoverschrijdend gedrag

Drijfveren en passie

Wij mensen worden geboren met een dna erfenis, groeien op met het voorbeeldgedrag van onze ouders en ontwikkelen daarnaast onze eigen overlevingsmechanismen, die we als een vanzelfsprekende ‘gedragsjas’ aantrekken. Vanuit dit gedragsperspectief kijken we de wereld in en maken we onze keuzes.

Deze ‘gedragsjas’ is slechts een gedeelte van ons totale gedragspotentieel. We hebben de beschikking over een veel groter gedragspalet, we hoeven het alleen maar te ontsluiten door te beginnen bij de wortels van ons gedrag. En precies daar liggen mijn drijfveren en mijn passie. Ik coach en train mensen om hun psychofysieke en sociale basis te versterken, hun gedragspalet te verruimen en daarmee het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen.

Persoonlijkheid

Open, eerlijk, respectvol, no-nonsense, enthousiasmerend, gedreven, buiten kaders denkend, betrouwbaar, sportief, humoristisch, intuïtief.

Achtergrond en ervaring

Na een studie commerciële economie, defensie, opleiding tot verpleegkundige, de kaderopleiding en de opleiding HBO Zorgmanagement, ben ik als verpleegkundige en manager 18 jaar werkzaam geweest in een algemeen ziekenhuis. Hierna was ik 5 jaar zorgmanager en 3 jaar directeur/bestuurder van een zorginstelling. In deze functies was ik al veel gericht op het gedrag van mensen. Vanaf 2009 ben ik me gaan specialiseren in gedrag en dan met name gericht op psychofysieke stabiliteit en weerbaarheid, veerkracht, awareness, adaptiviteit, gevaarsbeheersing, elementaire interactie, non-verbaal en primair gedrag, groepsdynamica, leiderschap, de nieuwe gedragscode, het verruimen van gedrag en het lesgeven, trainen en coachen van diverse doelgroepen.

Jürgen’s expertise

Individuele coaching – Teamontwikkeling Leiderschapstraining – Agressieregulatietraining RedTeaming op samenwerking, leiderschap en grensoverschrijdend gedrag.