Annemarie

executive coach

Drijfveren / Passie

Annemarie coacht als executive coach individuen en teams vanuit diverse invalshoeken, waarbij leiderschap, veerkracht en intermenselijke communicatie eruit springen. Ruime ervaring met en expert op het gebied van burn-out en stress bij professionals en executives. Na een 15-jarige carrière in de marketingcommunicatie, met name als zelfstandig consultant bij diverse bedrijven, is ze in 2008 overgestapt naar het coach vak. Sindsdien is ze actief bij
coachopleidingen voor professionals uit het bedrijfsleven en bij diverse organisaties die werk maken van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Annemarie is Master Certified Coach (MCC) en Mentor Coach bij de International Coaching Federation (ICF).

Solide basis als coach Kenmerkend is de betrouwbare, solide basis van waaruit Annemarie werkt. Ze combineert diepte en lichtheid, ratio en gevoel, intuïtie en fysieke gewaarwordingen; al naar gelang passend of nodig om helderheid en weer perspectief te krijgen in een vastgelopen situatie.
“De ontdekkingsreis die ik samen met de coachee aanga ontpopt zich altijd op een unieke manier. Je weet van tevoren nooit precies hoe, maar we komen altijd uit bij nieuwe mogelijkheden en eigen oplossingen die echt motiveren. De gewenste resultaten volgen vanzelf. Dat inspireert enorm, en zet mij aan tot het blijven leren en ontwikkelen, en dat komt weer ten goede aan iedereen die met mij werkt.” Als coach draagt ze bij aan het proces van ‘thuiskomen’ van mensen: bij zichzelf, in hun team of organisatie. Het weer terugvinden van een zingevende plek, met plezier elke dag weer opstaan en met elkaar aan de slag. Daarbij support Annemarie om werkelijk de uitdagingen aan te gaan, de gewenste uitkomsten te bereiken en te groeien als persoon ondanks – of liever nog – dankzij de dynamiek van alle dag.

Annemarie’s expertise

executive coaching