Charlotte

Drijfveren en passie

Ik geloof in de kracht van mensen en help hen graag die kracht te ontdekken. Ik geloof ook in de kracht van werk en ondersteun mensen bij het ondernemen op de arbeidsmarkt, zodat zij (weer) kunnen deelnemen en bijdragen volgens hun eigen natuurlijk potentieel. Ik help hen inzicht te krijgen in zichtbaar gedrag en onzichtbare aansturing.
Ik zie waartoe zij in staat zijn als ze kunnen werken vanuit hun eigen kracht, vitaliteit en overtuiging. Ontwikkelen gaat niet over aan- of afleren, maar letterlijk over ont-wikkelen, de wikkels eraf.

Het is mijn missie om business en een holistische kijk naar de mens met elkaar te verbinden. Mensen bewust maken dat het gaat over geïnspireerd leven en werken en juist daarom heel concreet focussen op zichtbare en meetbare resultaten.

Achtergrond en ervaring

Ruim 30 jaar ervaring met mens– werk & organisatie kleurt mijn loopbaan. Een logisch gevolg van mijn interesse in mensen en mijn fascinatie voor waarom zij doen zoals zij doen.
Als manager in de uitzend- en werving & selectiebranche en als loopbaan- en mobiliteitsadviseur voor diverse (non) profit organisaties heb ik honderden mensen van alle niveaus in alle levensfasen en met verschillende vraagstukken begeleid naar nieuw perspectief in hun loopbaan.

Mijn zoektocht naar meer diepgang en zingeving bracht mij bij de opleiding Jungiaanse psychologie. Hier ging een wereld voor mij open en kwam ik voor het eerst in aanraking met onder andere de kracht en wijsheid van het onbewuste. Deze kennis wil ik doorgeven om bij mensen een bewustwording op gang te brengen. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en regie staan in mijn trajecten centraal.  Met als resultaat: Gelukkige mensen in Succesvolle organisaties.  Al mijn ervaringen komen hierin bij elkaar. Een post hbo-opleiding voor Loopbaanadvies & Coaching en accreditaties voor de Analytical Competence Tool (ACT) en Odin Development Compass (ODC) metingen maakten mijn cirkel rond.

Charlotte’s expertise

Loopbaanadvies & coaching – holistisch – counseling – rouw – en verliesverwerking – outplacement – jobcoaching – personal branding – duurzame inzetbaarheid – talentontwikkeling