Muriel
Haptotherapeut – coach – systemisch coach – familieopsteller

Drijfveren en passie

Mijn passie is verbinden, vanuit passie en intuïtie elkaar ont-moeten. Ik heb een enorme drive om te leven vanuit oprechtheid, verbondenheid en samenzijn.
Met mij ga je niet aan de wandel. Ik ben zorgzaam, kritisch, liefdevol en van de details. Ik ben een observeerder, ik onderzoek, verzamel informatie en analyseer de situatie voordat ik tot actie overga. Mijn leven kent een verdrietige start wat de nodige impact heeft gehad. Een start waarbij de drive om te leven en te overleven was geboren. Mijn gedrevenheid, passie en bijbehorend verantwoordelijkheidsgevoel heeft me veel gebracht, ook in de sport bracht het me naar de top. Ik heb me ontwikkeld tot een positieve doorzetter met verbeeldingskracht, ik empower mensen en maak hen wakker om vanuit innerlijke kracht te handelen.

Achtergrond en ervaring

Na mijn opleiding als fysiotherapeut heb ik in de kinderrevalidatie gewerkt. Vanuit mijn drang om mede beleid te kunnen bepalen in de gezondheidszorg heb ik een opleiding tot manager in gezondheidszorg gevolgd. Als manager werkend was het mensgerichter aansturen van processen in de organisatie mijn belangrijkste speerpunt. Een nieuwe opleiding volgde, Haptotherapie; heel de mens. Vanuit mijn passie en intuïtie heb ik daarna de stap naar het ondernemerschap gemaakt en dit voelde als thuiskomen. Al mijn kennis en ervaring, opgedaan in mijn voortdurende ontwikkeling en scholing, kwamen hierin samen. Ik ben me gaan bekwamen in systemisch werk, na vele scholingen onder andere in familieopstellingen, kan ik met recht zeggen dat ik door een systemische bril kijk. Het systemisch werk zit in mijn vezels. De combinatie die ik maak met Haptonomisch werken is heel krachtig en zet mensen in beweging om hun hart te volgen.

Muriel’s expertise

Haptotherapeut – coach – systemisch coach – familieopsteller.