Leiderschapsontwikkeling

Bij leiderschap gaat het om de interactie tussen mensen en om wederzijdse invloed op een manier die past bij de organisatie en leidt tot het behalen van de organisatiedoelen. Omdat de markt voortdurend in beweging is, zijn ook organisaties voortdurend in beweging. Een organisatie die in beweging is, vereist leiderschapsontwikkeling zodat de wijze waarop leiderschap wordt ingevuld, de juiste richting, inspiratie en motivatie geeft aan volgers.

Wij bieden verschillende typen van leiderschaps-coaching aan om deze ontwikkeling te faciliteren. Wij coachen individuele leiders, teams en organisaties op het gebied van leiderschap. Individueel, bijvoorbeeld gericht op ontwikkeldoelen om persoonlijk leiderschap te vergroten of het aanleren van een andere leiderschapsstijl. Of in teamverband aan een groep van leiders met een gezamenlijk leerdoel op gebied van leiderschap.

HRM Consultants is expert ten aanzien van een groot aantal verschillende typen leiderschapsstijlen waaronder Coachend leiderschap, Authentiek leiderschap, Dienend leiderschap, Situationeel leiderschap, Transactioneel leiderschap en Transformationeel leiderschap. Wij faciliteren directies en management bij het vaststellen en uitdragen van een (nieuw) leiderschapsprofiel dat aansluit bij de cultuur, structuur en ambitie van uw bedrijf.

Geïnteresseerd in leiderschapsontwikkeling? Neem contact op.

Meer weten over leiderschapsontwikkeling?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.