Coaching

Persoonlijke groei door stil te staan bij drijfveren en gedrag
Coaching is mensen (en organisaties) in staat stellen om te groeien. De coach is een tijdelijke, onafhankelijke spiegel. Coaching kan alleen maatwerk zijn; passend op cliënt, situatie en (veranderende) omstandigheden. Coachen is samenwerken, open-minded en oordeelvrij reflecteren op intentie, gedrag en consequenties.
Een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse laat zien welke gebeurtenissen iemand hebben gevormd en welke patronen zijn ontstaan. De coach stelt de juiste vragen, reflecteert en vraagt door. Met praktische oefeningen die aansluiten op de dagelijkse praktijk, krijgt de cliënt meer mogelijkheden om het eigen functioneren te verbeteren.
Meer zelfinzicht, bewustwording van drijfveren en gedrag en het aanleren van vaardigheden, interactie en communicatie, dat is de winst van een coachtraject.
Wij coachen mensen (zowel jonge professionals als senior management) die hun functioneren willen of moeten verbeteren. Coaching heeft een blijvende meerwaarde voor zowel de werk- als privésituatie.
Veel voorkomende leervragen gaan over: communicatie, houding, gedrag, conflicten, onzekerheid, assertiviteit, leiderschap, gedrag in teams en omgaan met veranderingen.

Meer weten over Coaching?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.