Diane
Diane
executive coaching

Drijfveren en passie

Je kunt zowel voor individuele coaching als coaching van Directieteams of Managementteams bij haar terecht. Dit kan bijvoorbeeld gaan om leiderschap (vanuit verbinding), het verstevigen van de positie, het bevorderen van de samenwerking en effectiviteit binnen teams. Een goede verbinding tussen hoofd en hart zijn naar de mening van Diane van cruciaal belang om duurzaam succesvol te zijn en draagkracht te verhogen, zowel in werk als in leven.

Achtergrond en ervaring

Diane heeft veel ervaring als HR-executive en (ad interim) Managing Director in het bedrijfsleven (o.a. Wärtsilä, Frico Cheese, Fresenius).

Ze heeft gewerkt met nationale en internationale verantwoordelijkheden. Onder meer als Global Director HR Operations, waarin ze verantwoordelijk was voor de HR Operatie in ruim 70 landen. Ze had diverse functies als HR Director en was gedurende een jaar ad-interim Managing Director voor de Nederlandse organisatie (+ 1.000 medewerkers) van een internationaal bedrijf.
Gedurende haar loopbaan heeft ze voortdurend gewerkt aan haar persoonlijke ontwikkeling en is ze zich gaan bekwamen in het vak van coaching. Ze heeft diverse opleidingen op het gebied van coaching gevolgd. O.m. een ICF gecertificeerde coach opleiding en systemische opleidingen op het gebied van Familie- en Organisatiesystemen. Daarnaast is Diane MBTI stap II gecertificeerd.

Vanuit haar ervaring als executive weet ze als geen ander welke uitdagingen op je pad (of die van je Directie- of Managementteam) kunnen komen en wat dat van mensen vraagt. De combinatie van deze achtergrond én de ervaring en kennis op het gebied van coaching, maakt van haar een partner die gemakkelijk aansluit bij veel situaties en ontwikkelvragen. In de samenwerking realiseert ze snel een veilige omgeving, waarbinnen gezamenlijk gewerkt wordt aan verbetering van de situatie en/of de gestelde doelen. Serieus, speels, met humor en altijd resultaat gedreven. “Ik vind het een voorrecht om met individuen en teams samen te werken en te zien welke stappen er worden gemaakt. Vanzelfsprekend zijn er heldere doelen en is er altijd sprake van maatwerk. Doelen worden gerealiseerd of er zijn ontwikkelingen die meer duidelijkheid brengen en richting geven, waardoor het traject altijd waardevol blijkt te
zijn. De verscheidenheid aan uitdagingen houdt mij scherp en ik blijf me met plezier voortdurend ontwikkelen, zowel door opleidingen als door intervisie.”

Diane’s expertise

executive coaching