Nicole

Concreet, direct, sensitief, resultaatgedreven, humor, oordeelvrij, straight, what you see is what you get.

Drijfveren / Passie

Mijn passie is het bijdragen aan groei van mensen. Het is zo mooi om onderdeel te zijn van het proces dat iemand vanuit een kwetsbare positie weer stevig staat en zelfvertrouwen uitstraalt. Mijn drive is ook om te laten zien dat coaching heel concreet is, met heldere doelen en zichtbaar resultaat. Vanuit een gezamenlijk doel naar resultaat waar werkgever en werknemer beiden gelukkig mee zijn. Dit kan een andere functie/baan zijn of ander gedrag.

Achtergrond en ervaring

Begonnen als HRM-er, bleek ik eigenlijk al coach te zijn; Ik bracht mensen nader tot elkaar, had veel aandacht voor de relatie en stelde directe (confronterende) vragen. In de functie van hoofd HRM was ik verantwoordelijk voor de opbouw van een HR afdeling en een reorganisatie met een groot aantal ontslagen. Bij deze ontslagen had ik veel aandacht voor een zorgvuldig proces. Vervolgens heb ik een aantal jaren als HR consultants gewerkt. In 1999 begonnen met HRM consultants vanuit de overtuiging dat alleen eerlijk en kwalitatief advies bijdraagt aan een duurzame verbetering. Ik heb veel ervaring in het werken voor grote multinationals met managers en executives. Binnen HRM consultants heb ik naast de coaching ook veel aandacht voor het analyseren van nieuwe vragen. Door mijn brede HR achtergrond, ruime ervaring in loopbaancoaching en outplacement kan ik inschatten wat nu precies de vraag is. De analyse van het doel is erg belangrijk om het juiste pad in te slaan, met de best passende coach en aanpak.

Nicole’s expertise

loopbaancoaching – outplacement – executive coaching – collectief outplacement – fitmanagement- loopbaanreflectie- loopbaanscan- persoonlijkheidtesten – personal branding – individueel outplacement  (persoonsprofiel – zoekprofiel – arbeidsmarktbewerking) – reïntegratie- reïntegratie 2e spoor – HR coaching -management en directie-coaching