Danielle

mens- en resultaatgericht, daadkracht, verbinder, gedreven, enthousiast, no-nonsens, praktisch. 

Drijfveren en passie

Mijn passie is bijdragen aan de groei van mensen. Ik vind het belangrijk dat we als mens keuzes durven te maken die bijdragen aan een prettiger leven. Dat we zelf de regie nemen en vertrouwen hebben in onszelf en de toekomst.  Mijn passie is mensen helpen om hun doelen scherp te krijgen, de beste kwaliteiten uit de mensen naar voren te halen daarmee resultaten te behalen. Ik geniet als mensen zich ontwikkelen in dit proces en als ze het doel behalen. Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke groei bijdraagt aan levensgeluk en ook aan het succes van team en organisatie. 

Achtergrond en ervaring

Na mijn studie bedrijfskader in 1999 ben ik aan de slag gegaan in de banksector. 

Door mijn ruime management ervaring in diverse rollen binnen de zakelijk tak van de bank, ken ik de omgeving van een sterk veranderende organisatie en de uitdaging die medewerkers en hun managers of directieleden hierin kunnen hebben. In deze omgeving ben ik me steeds meer gaan toeleggen op mens en werk. 

Mensen komen tot goede prestaties als ze hun talenten en kwaliteiten goed kennen, deze gebruiken en blijven ontwikkelen en de werk doen waar ze voldoening uit halen. Ik help graag om deze te ontdekken, laat ze nieuwe inzichten zien, durf kritische vragen te stellen en breng mensen graag in contact met anderen die mogelijk kunnen helpen in dit proces. Vanuit mijn oprechte aandacht voor de ander, gedrevenheid en resultaatgerichtheid leg ik snel de vinger op de zere plek en komen mensen in beweging. 

Mijn rol als manager arbeidsmobiliteit combineert perfect met mijn rol als loopbaancoach. In beide rollen help ik medewerkers naar een nieuw zakelijk perspectief (baan of ondernemerschap). Door middel van coachende gesprekken, trainingen, workshops en andere activiteiten groeit het bewustzijn bij medewerkers te van nut, noodzaak en voldoening van permanente persoonlijke ontwikkeling. 

Of mensen nu zelf spontaan de regie nemen over hun leven, of dat ze gedwongen worden vanuit een situatie waar ze zelf geen invloed op hebben gehad , ik begeleid ze graag in deze ontdekkingstocht. Ik ben enorm trots als het ze ook echt lukt hun levensgeluk te vergroten en daar te komen waar ze willen zijn. 

Danielle’s expertise

Coaching – loopbaancoaching – outplacement – training – teamcoaching – fit-management – persoonlijke ontwikkeling – managementcoaching – executive coaching – duurzame inzetbaarheid – arbeidsmarktinnovatie – wellbeing at work – talentmanagement – reorganiseren