Miranda

Mens- en resultaatgericht, betrokken, positief, integer, doortastend

Drijfveren / Passie

Ik geloof in de eigen kracht van mensen om in balans te komen. Als (loopbaan)coach begeleid ik mensen in veranderingsprocessen en help ik ze het beste uit zichzelf te halen. Ik geniet ervan te zien hoe mensen zich ontwikkelen met als resultaat o.a.: het verhogen van hun productiviteit, inzetbaarheid, energie, rendement, arbeidsvreugde, motivatie, etc. Medewerkers die letterlijk en figuurlijk “lekker in hun vel zitten”, dragen ook nog eens bij aan een gezond bedrijf.

Achtergrond en ervaring

Na jaren gewerkt te hebben als projectmanager besefte ik dat mijn hart bij coaching ligt. Na afronding van de Post-HBO opleiding Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling en de opleiding Loopbaan coaching werk ik inmiddels alweer geruime tijd als (Loopbaan)coach en trainer. Ik begeleid mensen met vragen op loopbaangebied en stress gerelateerde vragen (o.a. perfectionisme, “pleasen”, piekeren, burn-out). Daarnaast geef ik trainingen aan o.a. collega therapeuten in ACT (Acceptance en Commitment Therapie) en ben ik mentor voor studenten in opleiding tot counselor. Ik voel me een bevoorrecht mens om anderen te mogen begeleiden in veranderingsprocessen; dat is mijn passie! 

Kortom: voor iedereen met levens- en of loopbaanvraagstukken die zelf de regie (weer) over zijn/haar leven wil nemen: “ik begeleid je graag in dit veranderingsproces!” 

Miranda’s expertise

Coaching  –  Executive coaching – Counseling – Teamcoaching –  Loopbaancoaching  – Reintegratie –  Individueel outplacement –  Collectief outplacement  – Employability – Persoonlijke ontwikkeling – personal branding – fit coaching