Corien

veelzijdig – inspirerend – positief – resultaatgericht – betrokken –  warm – praktisch

Drijfveren en passie

Als iemand die altijd bezig is met leren, is het mijn drijfveer om bij te dragen aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen. Ik zie een enorm potentieel in ieder mens. Om diverse redenen blijft dit vaak (gedeeltelijk) onbenut of verborgen. Veel mensen zijn zich niet bewust van hun kwaliteiten. Anderzijds zijn er mensen die zo veelzijdig zijn, dat ze moeilijk keuzes kunnen maken. Als coach geef ik mensen inzicht in hun talenten, drijfveren en patronen en ondersteun ik hen bij het aanbrengen van focus. Vervolgens help ik om inzichten te vertalen naar mogelijkheden en actieplannen die leiden tot concrete resultaten. Ook help ik cliënten om zich op de juiste manier te presenteren zodat hun kwaliteiten optimaal naar voren komen. Wel op een manier die bij hen past en die recht doet aan hun authenticiteit. Ik vind het fantastisch als iemand zijn potentieel beter gaat benutten en zichzelf meer laat zien, om daarmee zijn loopbaan en/of leven een positieve wending te geven. 

Achtergrond en ervaring

Na mijn studie Bedrijfskunde op Nyenrode heb ik diverse commerciële functies binnen de zakelijke dienstverlening vervuld, gevolgd door het runnen van mijn eigen communicatiebureau. Tot ik besloot mijn hart te volgen en Psychologie te gaan studeren. Als headhunter kreeg ik de kans om nog meer ‘met mensen te werken’ maar ik was vooral bezig om mensen te selecteren. Omdat ik het veel waardevoller en mooier vind om me te richten op de (vaak verborgen) kwaliteiten en het potentieel van mensen, startte ik met coachen en trainen. Inmiddels werk ik geruime tijd als coach en trainer op het gebied van loopbaan- en levensvraagstukken. Daarnaast leid ik als docent mensen op tot gecertificeerd Professioneel Coach.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van mensontwikkeling en coaching combineer ik met een ruime levenservaring. Omdat ieder mens anders is, zet ik bij iedere cliënt andere methodieken in, zodat ieder traject maatwerk is.

Expertise Corien

Coaching – Executive coaching – Counseling – IEMT – Persoonlijke ontwikkeling – Persoonlijkheidstest – Loopbaanreflectie – Loopbaanscan – Personal branding – Loopbaancoaching – Reïntegratie – Reïntegratie 2e spoor – Individueel outplacement – Collectief outplacement – Employability