Norma

Motiverend, verbindend, enthousiast, resultaatgericht, verantwoordelijk, positief 

Drijfveren / Passie

Blijven ontwikkelen is voor mij een belangrijke waarde. Ontwikkelen, in samenspel met anderen door kennis, interesses en ervaringen uit te wisselen. Dit doe ik graag en het liefst elke dag. Ik heb een passie voor coachend leiderschap en grote betrokkenheid bij onderwijs. De missie in mijn leven is een bijdrage te leveren aan de groei van anderen. Ik werk vanuit de overtuiging dat persoonlijke groei bijdraagt aan je eigen geluk en aan de effectiviteit van de organisatie waar je deel van uitmaakt. Ik haal kracht en energie uit positief denken. 

Achtergrond en ervaring

Ik ben sinds 1992 werkzaam als leidinggevende in grote bedrijven. Ik combineer een leidinggevende functie in het bedrijfsleven met mijn werk als coach bij HRM Consultants. Vanuit de praktijk ken ik de omgeving van een voortdurend veranderende organisatie en de uitdaging die medewerkers en leidinggevenden hierin kunnen hebben. Ik ben ervan overtuigd dat medewerkers tot goede prestaties komen als ze lekker in hun vel zitten en als ze hun talenten en kwaliteiten kennen, gebruiken en blijven versterken. 

Het geeft me veel voldoening hieraan bij te dragen d.m.v. coaching, hierdoor de effectiviteit van de medewerker te vergroten en daarmee die van de organisatie. Het is mijn drive om voor de cliënt en de opdrachtgever een concreet resultaat uit de coaching te halen, zichtbaar in de praktijk van alledag. 

Norma’s expertise

persoonlijke ontwikkeling – executive coaching – managementcoaching – conflictcoaching – leiderschapscoaching – systemische coaching –  teamcoaching – counseling