Performance development

Functionerings- en beoordelingsgesprekken: een blok aan het been van menig organisatie, leidinggevende én medewerker. Niemand heeft er zin in, het kost zeeën van tijd en over nut en noodzaak stelt iedereen zich vragen. Performance development kan hierbij helpen.

Het organiseren van regelmatige gesprekken over prestaties is echter wel degelijk van belang. Voor optimale resultaten en motivatie van medewerkers en zeker ook voor de continue ontwikkeling en verbeteringen in de organisatie. Maar doe het dan wel op een manier die werkelijk zin heeft, leuk is en bijdraagt aan de FIT van elke medewerker in de eigen rol voor nu en in de toekomst.

HRM Consultants ontwikkelt voor uw organisatie een methode die past bij uw FIT-visie. Waarin niet langer alleen de leidinggevenden bepalend en verantwoordelijk zijn maar juist medewerkers de regie nemen over hun eigen prestaties en ontwikkeling. Performance Development op deze manier biedt een oplossing voor blijvend leren, blijvend presteren en eigenaarschap bij de medewerker zelf.

Meer weten over performance development?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.