Rina

Open, wederzijds vertrouwen, mens- en resultaatgericht, humor, creatief,  pragmatisch en vasthoudend

Drijfveren / Passie

Mensen perspectief bieden in moeilijke situaties. Werk, het hebben van een betaalde baan, is voor heel veel mensen een van de belangrijkste dingen. Verlies daarvan geeft zorg, twijfel aan eigen kunnen  en negatieve gedachten. Wederzijds vertrouwen is voor mij de basis voor een goede coachingsrelatie.  Samen de situatie analyseren, samen de mogelijkheden onderzoeken en samen het succes vieren. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit wil ik mensen weer terug in het arbeidsproces helpen.

Ik heb lang in de financiële dienstverlening gewerkt, o.a. als manager HR. Ik ben bekend met de vele aspecten en technieken van HRM.

Vanaf 2004 heb ik gewerkt als loopbaancoach en outplacement begeleider in zowel individuele als groepstrajecten. Vanuit deze trajecten heb ik ervaring in de retail, logistieke dienstverlening, industrie, pensioenfondsen en woningcorporaties.

Tevens heb ik ervaring als trainer en interim HR-manager. Ook was ik jarenlang externe vertrouwenspersoon.

Rina’s expertise

Loopbaancoaching – loopbaanreflectie – personal branding – collectief outplacement, individueel outplacement – jobsearch – sollicitatievaardigheden